TERUGBLIK: AUGUSTUS 2019

Terugblik: augustus 2019

We hebben de laatste weken van augustus mogen genieten van warme en zonnige dagen! De meeste collega’s zitten inmiddels gebruind en opgeladen achter het bureau, terwijl een aantal nog lekker aan het genieten zijn van hun vakantie. Ons kantoor is ook tijdens de zomermaand augustus volop in beweging geweest: zo hebben we nieuwe en bestaande projecten voor thuisblijvers uitgevoerd, veel aandacht geschonken aan het perfectioneren van onze werkwijze, en ideeën voor zelfontwikkeling uitgewisseld met elkaar.

Druk met drukwerk

De zomermaanden staan bij veel van onze klanten voor het aanvullen van verschillend drukwerk, zoals uitnodigingskaarten, brief- en factuurpapier, visitekaartjes en vele andere uitingen. We hebben naast het aanvullen van bestaande items ook veel nieuwe items mogen realiseren, zoals speciale zweetbandjes voor Munsterhuis Exclusief die worden uitgedeeld tijdens de Fisherman’s Friend Strongman Run. Munsterhuis is mobiliteitspartner van dit event en laat zien dat haar auto’s mede gemaakt zijn voor ruig terrein!

Updates en kennis

Onze ontwikkelingsafdeling heeft ook niet stilgezeten, hier draait de airconditioning op volle toeren! Zo zetten we unieke ontwerpen vanuit de studio om tot interactieve landingspagina’s voor diverse campagnes. Maar naast een tal van nieuwe toevoegingen hebben we ook de nodige tijd geïnvesteerd in het verbeteren van bestaande websites: doorvoeren van veiligheidsupdates, aanpassingen om beter gevonden te worden en het opschonen van vele lijnen code!

Tamara heeft haar kennis op het gebied van autobelettering aangescherpt en het in de praktijk toegepast. Ook heeft ze verschillende foto’s geschoten die we gaan gebruiken in de komende marketinguitingen van onze klanten.

terugblik augustus tamara      terugblik augustus

Een nieuw gezicht

We sluiten deze terugblik af met het nieuws van een nieuwe medewerker. Vanaf 1 oktober zal Elise starten met haar nieuwe job als marketingcoördinator! Stiekem schuift ze weleens aan bij de vrijdagmiddagborrel. Benieuwd naar Elise? Houd onze Facebook en Instagram in de gaten, want begin oktober zullen we haar daar introduceren!

Tot de volgende terugblik!

Gerelateerde blogs