TERUGBLIK: OKTOBER 2019

Terugblik: oktober 2019

De blaadjes vallen met massa’s van de bomen en de temperatuur is flink gedaald; het is echt herfst. In deze terugblik nemen we je mee in de OH highlights van oktober. Er is namelijk weer genoeg interessants gebeurd!

Hoera! Hoera! Hoera!

Nou is het geen geheim dat wij bij OH Marketing van taart houden (wie nou niet?), maar deze maand was er wel erg veel taart. Tamara, Richard én Koen waren in oktober namelijk jarig. Daarnaast brachten Anna en Willem ook taart mee omdat zij allebei een nieuwe woning hebben gekregen. Zoveel lekkers en dan zijn de feestdagen nog niet eens begonnen!

terugblik oktober

Interket 40 jaar

Nog meer feest! Want onze klant Interket bestaat 40 jaar. Voor deze gelegenheid hebben wij verschillende uitingen gemaakt, zoals een e-mailhandtekening, een pagina op de website, advertenties, een kaart voor op de taart en een champagne en bier etiket.

Nieuw gezicht

Begin deze maand bracht nog iemand een traktatie mee en die iemand was onze nieuwe collega Elise! Zij werkt op de marketing afdeling as coördinator en zorgt ervoor dat alle marketingprojecten in goede banen wordt geleid. We zijn erg blij met haar komst!

terugblik oktober

KPN

Wanneer iemand het bij OH heeft over KPN gaat het niet over het telecombedrijf. Nee, het gaat dan over de lokale piratenzender, welke elk jaar de “KPN VIP oamd” organiseert. OH Marketing is trotse sponsor van Station KPN en heeft ook dit jaar weer drukwerk, zoals flyers en spandoeken, verzorgd voor hét feest van Wierden. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

terugblik oktober

Met de terugblik van oktober achter de rug komt het einde van 2019 wel erg dichtbij. Nog twee maanden te gaan.. Benieuwd naar wat er in november gaat gebeuren bij OH? Dan zien we je graag bij de volgende terugblik!

Gerelateerde blogs