TERUGBLIK: SEPTEMBER 2019

Terugblik: september 2019

De temperatuur daalt, het regent meer dan dat de zon schijnt en de truien komen langzaam weer uit de kast. Het is officieel: de herfst is begonnen. Aan het begin van de maand konden we nog genieten van een zonnetje hier en daar, maar dat lijkt nu voorbij te zijn. Gelukkig wordt ons humeur er niet minder van. Ook in september zijn er genoeg leuke dingen gebeurd.

Frisse moed

Inmiddels is iedereen weer terug van vakantie en zijn onze ogen gericht op het einde van het jaar. De laatste paar maanden zijn voor ons vaak het drukst, dus ook dit jaar bereiden we ons daar weer op voor. Dit betekent veel intern overleg en veel nieuwe ideeën. We hebben erg veel zin alles dat komen gaat en kunnen niet wachten om onze ideeën tot leven te brengen.

All about data

Een belangrijk onderdeel van marketing is data. Aan de hand van de juiste data kan je precies meten of jouw tijd en inzet haar vruchten heeft afgeworpen. Mid september vond de Big Data Expo plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Justin, Koen en Anna gingen op pad om kennis op te doen. Met een ruime keuze uit stands en lezingen was er meer dan genoeg informatie te vergaren. We zijn dan ook zeker tot nieuwe inzichten gekomen!

terugblik september

Nieuwe huisstijl? Geen probleem

Voor onze klant De Schietbaan Hegeman Herefords (DSH Herefords) hebben wij een compleet nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen. Afgelopen maand werden alle ontwerpen gerealiseerd (iets waar wij erg van kunnen genieten). Zo werd het drukwerk, bestaande uit onder andere visitekaartjes, briefpapier en een spandoek, geleverd en werd er een auto en twee trailers beletterd. Hier zijn we erg trots op! Meer weten over deze case? Klik hier!

terugblik september

Warme lunch

Buiten mag het dan nu misschien kouder zijn, maar bij OH hebben we daar geen last van! Koen en Jolanda hebben deze maand heerlijke zelfgemaakte soep meegenomen voor bij de lunch. Jolanda bracht bietensoep mee en Koen tomatensoep. Welke het beste was? De meningen zijn nog altijd verdeeld. Wel is duidelijk dat dit voor herhaling vatbaar is!

terugblik september

De maand september vloog voorbij, maar we zijn benieuwd naar wat oktober voor ons klaar heeft staan. Tot de volgende terugblik!

Gerelateerde blogs